1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN

2015-04-30 11:45:14
1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yayınladığı mesajda, tüm işçi ve emekçilerin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutladı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajında şunları kaydetti: “1 Mayıs, bir ülkenin ekonomisinin gelişmesinde emek sahibi olan işçilerin haklarını arama mücadelesini simgelemektedir.

Bizler, alın teri ve emeğe değer vererek, üreteni-üretimi önemsemekteyiz. Ve bu sorumluluk anlayışıyla görev yapmaya devam etmekteyiz.

Emeği ile geçinen tüm emekçilerimiz bu birlik, dayanışma ve mücadele gününde hak ve taleplerini dile getirmektedirler. 1 Mayıs’ların barış ortamında kutlanması dileklerimle, tüm emekçilerin, tüm işçilerin, üretimde ve toplumsal yaşamdaki tüm etkinlikleriyle yaşamı yeniden üretenlerin, toplumsal özgürlük düşünü paylaşanların birlik mücadele ve dayanışma gününü kutluyorum.” dedi.