2015 YILININ EN İYİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

2016-03-07 11:24:47
2015 YILININ EN İYİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Edirne'nin ilk ve tek televizyonu olan ETV'nin 2003 yılından bu yana düzenlediği ‘Yılın En’leri’ ödülleri sahiplerini buldu.  

ETV tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ‘Yılın En’leri’ ödül töreni siyaset, spor, iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene Edirne Vali Vekili Beyazıt Tanç, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediye Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu, Selçuk Çakır ile çok sayıda davetli katıldı.

Törende; Belediye Başkan Yardımcısı CHP İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Gegeoğlu ile Ak Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen,  ‘Yılın Siyasetçisi’ ödülüne layık görüldü. Ödülünü Edirne Vali Vekili Beyazıt Tanç’ın elinden alan ‘Yılın Siyasetçisi’ Çiğdem Gegeoğlu, törende duygu dolu anlar yaşadı.

Edirne’de 2015 yılının Bürokratı ödülüne de iki isim layık görüldü. Edirne Vali Yardımcısı Salih Altınok ve Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren’e ‘Yılın Bürokratı’ ödülleri Belediye Başkanı Recep Gürkan verdi.

‘Yılın Belediye Başkanı’ ödülüne, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, ‘Yılın Sivil Toplum Kuruluşu’ ödülüne Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk,  ‘Yılın Sanayicisi Ödülü’ne Temel Soyyiğit, ‘Yılın İşadamı’ ödülüne Mustafa Altunhan, ‘Yılın Yatırımcısı Ödülü’nü Ertekler Yapı sahibi Cengiz Ertek, ‘Yılın İnşaat Firması’ ödülüne Gümüş İnşaat adına Sabri İba, ‘Yılın Turizm İşletmesi’ ödülüne Hilly Otel’in sahibi Ayhan Tuzcu layık görüldü.

Edirne’de ‘Yılın Turizm Elçisi’ ödülü Bahri Dinar’a verilirken, Yılın Spor Kulübü, Trakya Birlik Spor Kulübü seçildi. Edirne’de yılın sporcuları ise Güreşçi Ufuk Yanık ile bedensel engelli yüzücü Özge Üstün oldu.

Tören sonunda Edirne Tüketiciler Derneği Başkanı Murat Kocabaş, Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu’na 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak bir buket çiçek hediye etti.