23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ

Edirne Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen "23 Nisan Çocuk Şenliği" büyük ilgi gördü. Çocuklar birbirinden eğlenceli aktivitelerle doyasıya eğlendi; sanat atölyesiyle farklı çizim ve boyama teknikleri öğrendi.

2018-04-22 15:34:17
23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ

Edirne Belediyesi İzzet Arseven Kent Ormanı'nda düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne ilgi yoğun oldu. Şenliğin açılışını sahneye çıkan çocuklar yaptı. Şenlikte; 'Hacivat-Karagöz', 'akrobasi', 'illüzyon', 'maskot bando', 'ateş yutan adam' ve 'tahta bacak' gösterileri çocuklarla buluştu. Ayrıca şenlik kapsamında kurulan çadırlarda sanat atölyeleri kuruldu.Çocuklara farklı boya ve çizim teknikleri gösterildi. Maske boyama ve ebru sanatı etkinlikleri ise büyük ilgi gördü. Aileleri ile birlikte unutulmaz bir gün yaşayan çocuklar Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a teşekkür etti.