23 Nisan’a özel etkinlikler

2015-04-24 09:47:56
23 Nisan’a özel etkinlikler

Edirne Belediye Başkanlığı’nca organize edilen 23 Nisan etkinlikleri, bayram coşkusuna daha da coşku katacak.

Edirne Belediyesi Çocuk Korosu ile Edirne’de bir ilki gerçekleştiren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Çocuk Korosu’nun bayram coşkusuna coşku katacağını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği düzenleyeceklerini bildirdi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Çocuklarımız bizler için çok değerli. Onların gelişimi açısından, sanat da çok önemli. Bizlerde bu bilinçle Edirne’de bir ilk gerçekleştirerek, çocuk korosu kurduk. İlk konserine geçtiğimiz aylarda veren koromuz, ikinci konserini de kendi bayramlarında verecek.

Edirne Belediyesi Çocuk Korosu 22 Nisan 2015 Çarşamba günü, Halk Eğitim Merkezi’nde, saat 20.30’da, Şef Yaşar Özel yönetiminde, ‘Bayram Şarkıları’ Konseri verecek. Çocuklarımızı bu özel günlerinde yalnız bırakmamak adına, tüm halkımızı konserimize bekliyoruz” dedi.

Ayrıca,  Edirne Belediyesi 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, 24 Nisan 2015 Cuma günü Saraçlar Caddesi’nde Çocuk Oyunları Şenliği düzenleyeceklerini ifade eden Başkan Gürkan, “Çocuk Bayramını bir güne sığdırmak istemedik. Bu nedenle de çocuklarımız için Saraçlar Caddesi’nde saat 15.00’te Belediye Çocuk Koromuzun konseri ile başlayıp, saat 17.30’a kadar devam edecek çeşitli oyunlar, aktiviteler organize ettik. Ücretsiz olan tüm etkinliklerimize çocuklarımızı ve yüreğinde çocuk coşkusunu taşıyan tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.