‘4. GAZETECİ GÖZÜYLE FOTOĞRAF’ YARIŞMASI BAŞLIYOR

2015-05-20 13:45:59
‘4. GAZETECİ GÖZÜYLE FOTOĞRAF’ YARIŞMASI BAŞLIYOR

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek olan ‘Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf Yarışması’na başvurular başladı.

654. Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan ‘4. Gazeteci Gözüyle Kırkpınar Fotoğraf Yarışması’na başvurular başladı. Gazetecilerin tanık olduğu, objektifinden yansıyan karelerle Kırkpınar’ın daha iyi anlaşılması ve tanıtılması amacıyla düzenlenen yarışmaya Edirne’de görev yapan tüm basın mensupları katılabilecek.

Herhangi bir basın kurumunda görev yaptığını kanıtlayan basın mensupları Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve Kültür Etkinlikleri kapsamında çektikleri fotoğrafları 19 Haziran tarihine kadar Edirne Belediye Başkanlığı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne teslim etmeleri gerekmekte.

13 Temmuz’da sonuçların açıklanacağı yarışmada birinciye 2 bin TL, ikinciye bin 500 TL, üçüncüye bin TL, Belediye Özel Ödülünü kazanan gazeteciye 750 TL, Kel Aliço Pehlivan Ödülünü kazanana 500 TL, mansiyon ödülünü kazanan 10 kişiye ise 250 TL para ödülü verilecek.