43 MADDELİK VAAT LİSTESİ EVLERE GÖNDERİLECEK

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 2014 seçimlerinde seçmene verdiği 43 maddelik seçim vaadi sözünü tutacağını söyledi.

2017-10-19 14:21:09
43 MADDELİK VAAT LİSTESİ EVLERE GÖNDERİLECEK

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, düzenlediği basın toplantısında 2014 yıılında yerel seçimler öncesinde halka 43 maddelik bir seçim vaadinde bulunduğunu belirterek, 43 maddelik seçim vaadini yerine getireceğini söyledi. Gürkan, "Edirne'deki bütün evlere 43 maddelik vaat listesini göndereceğim. Herkes baksın başkanını kontrol etsin. Edirne'deki bütün evlere o 43 maddelik vaat listesini göndereceğim. Herkes baksın başkanını kontrol etsin. 3,5 yıldır neler yaptık, neler yapmadık herkes görsün " dedi.

3 Kasım'da CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Edirne'ye geleceğini ifade eden Gürkan, altyapı çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi.