6 ŞUBAT TARİHİNE ERTELENDİ

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın konuk olacağı; Habertürk ekranlarında yayınlanan Noyan Doğan’ın sunduğu Bakış Programı, İdlib’te meydana gelen ve 6 askerimizin şehit olduğu hain saldırı nedeniyle 6 Şubat Perşembe Günü’ne ertendi.

2020-02-03 13:20:27
6 ŞUBAT TARİHİNE ERTELENDİ

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, bugün Habertürk ekranlarında yayınlanacak olan Bakış Programı’nın canlı yayın konuğu olarak Noyan Doğan’ın sorularını yanıtlayacaktı. Ancak program İdlib’te meydana gelen hain saldırı nedeniyle 6 Şubat Perşembe Günü Saat: 15.25’e ertelendi.

Belediye Başkanı Recep Gürkan, “İdlib’de gerçekleştirilen hain saldırıda maalesef 6 evladımızın şehit düştüğünü öğrendik. Bu olay bizleri bir kez daha derin bir acı ve üzüntüye boğdu. İdlib’de gerçekleştirilen hain saldırı da hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk milletine başsağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.