ALBAYRAK, GÜRKAN’I ZİYARET ETTİ

2017-03-07 09:19:24
ALBAYRAK, GÜRKAN’I ZİYARET ETTİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile Başkanlık Makamı’nda bir araya geldi. Edirne’yi çok sevdiğini belirten Albayrak, Başkan Gürkan’da gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürkan, Selimiye Rekreasyon Projesi’yle ilgili Albayrak’ı bilgilendirdi.

Yemiş Kapanı Hanı Arkeopark Projesi’nin tamamlandığını ifade eden Gürkan, “Rekreasyon kısmı zaten kuruldan onaylanmıştı, arkeopark kısmı onayının kuruldan gelmesini bekliyoruz. Onunda onayı gelince uygulamasına başlayacak. Selimiye Rekreasyon Projesi, gerçekten çok heyecan duyduğum bir proje. Tarihi Mirasımız olan Selimiye Camii’ne yakışır bir proje olacak. Çevresine yapılacak olan düzenlemelerde, yerli ve yabancı turistlerin ziyaret edebileceği kimlikli bir turizm destinasyon merkezi yaratacağız. Oluşturulacak alanlar ve sunulacak hizmetlerle Trakya Bölgesi yeni bir kazanıma sahip olacak” dedi.

Ziyaret sonunda Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a günün anısına Edirnekari tablo hediye etti.