ANNEN İLE SELFİENİ ÇEK, HEDİYENİ AL

Edirne Belediyesi, Anneler Günü nedeniyle annesi ile selfie çekip #BenimAnnemGüzelAnnem hashtagi ile paylaşanları sürpriz hediyelerle buluşturacak

2018-05-04 13:13:01
ANNEN İLE SELFİENİ ÇEK, HEDİYENİ AL

Hayattaki en önemli kişi olan “Annesine” sürpriz yapmak isteyenler için Edirne Belediyesi tarafından sosyal medyada bir etkinlik başlatıldı.  Annesi ile selfiesini çekerek;  #BenimAnnemGüzelAnnem hashtagi ile Instagram hesabında paylaşanlar sürpriz hediyeler ile buluşacak. Instagram üzerinde başlatılan bu etkinliğe katılmak isteyenler; sürpriz hediyelerden yararlanmak için Edirne Belediyesi’nin Instagram hesabı olan “@edirnebelediyesi” adresini etiketlemesi gerekecek.

Etkinliğe son katılım tarihi 13 Mayıs 2018 Pazar Günü olurken; etkinliğe katılanlar hediyelerini Kaleiçi Caddesi Eski Vali Konağı’nda bulunan Dr. Fatma Şakir Memik Kadın Merkezi’nden 14 Mayıs 2018 tarihinden itibaren teslim alabilecek.