AŞKINI SARAÇLAR CADDESİ’NDE HAYKIRDI, NİKAHLARINI BAŞKAN GÜRKAN KIYDI

2017-02-14 11:50:28
AŞKINI SARAÇLAR CADDESİ’NDE HAYKIRDI, NİKAHLARINI BAŞKAN GÜRKAN KIYDI

14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Edirne Belediyesi tarafından Saraçlar Caddesi’nde düzenlenen etkinliklerde Aleyna Demirkan’a sevgisini haykıran Oğuz Aygun’un nikahını Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan kıydı.

Edirne Belediyesi’nin Saraçlar Caddesi’ne kurduğu ‘‘Buradan Aşkıma Sesleniyorum’ kürsüsüne çıkan

Oğuzhan Aygun, müstakbel eşi Aleyna’ya sevgisini bir kez daha buradan dile getirdi. Sahneye çıkan Aygun, “Hayatım bugün seninle evleniyorum. Seni çok seviyorum ve bir ömür boyu bu aşkın devam edeceğine dair sana söz veriyorum” dedi. Duygusal anlar yaşayan Aleyna’da “Bende seni çok seviyorum. İyi ki bütün ömrüm seninle geçecek” cümleleriyle karşılık verdi. Bu sırada etkinliklerin yapıldığı Saraçlar Caddesi’ne gelen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, nikahlarını kendisinin kıyacağını belirterek, genç çifte mutluluklar dilemişti.

Genç çifttin nikahını Başkan Gürkan, Edirne Belediyesi Nikah Salonu’nda kıydı.  Genç çifte mutluluklar dileyen Başkan Gürkan, “Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü, bütün dünyada kutlanıyor. Ben program için Saraçlar Caddesi’ne gittiğimde baktım kürsüde bir delikanlı var. ‘Seni çok seviyorum, seni çok seviyorum’ diye haykırıyor. Biraz konuştuk. Çocuk çok aşık. ‘Bugün nikahımız’ var dedi. O zaman ben kıyacağım dedim” diye konuştu.

Daha sonra genç çift ‘Evet’ diyerek, hayatlarını birleştirdi.