ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ETKİNLİKLERİ VE DANS GECESİ EDİRNE HALKINDAN TAM NOT ALDI

Edirne Belediyesi organizasyonu ile düzenlenen Atatürk Kültür Merkezi Etkinlikleri ve Dans Gecesi, Edirne halkından tam not aldı. Kültür ve sanatı şehrin her kesimine ulaştırmak adına önemli bir misyon üstlenen Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, "Etkinliklerimizi, şehrimizin farklı noktalarında gerçekleştirmeye ve halkımız ile belediyemizi buluşturmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullanarak, etkinliklerin şehrin dört bir yanında son süratle devam edeceğini belirtti.

2024-06-11 16:37:35

Edirne Belediyesi, düzenlediği Atatürk Kültür Merkezi Etkinlikleri ve Dans Gecesi ile 7'den 70'e tüm vatandaşlarını kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturdu. Şehit Astsubay Ömer Halisdemir 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Şehitleri Parkı'nda ücretsiz olarak gerçekleştirilen Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvar Etkinlikleri konserleri ve Dans Gecesi, Edirne halkı tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı.

Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvar Etkinlikleri kapsamında sahne alan Afazi, Kervan Yolda Dizilir, Yegah ve Poplojik dinleyicilerine keyifli bir müzik ziyafeti yaşattı. Bir sonraki gün düzenlenen Dans Gecesi'ne katılan vatandaşlar ise Mor-Iz Ritim Grubu'nun enerjik ve coşkulu ritimleriyle eğlenceli anlar yaşadı. Ardından sahne alan Edirne Belediyesi Modern Dans Topluluğu özenle koreografi edilmiş dansları ve yetenekli dansçıları ile izleyenlere görsel bir şölen sundu. Vals, Zeybek, Halk Oyunu, Modern Dans, Havsa Teke Yöresi Oyunu, Tango, Bachata ve Roman Havası Oyunları'nı sahneleyen Belediye Konservatuvarı öğrencileri ise gurur verici bir performansa imza attı.

Kültür ve sanatı şehrin her kesimine ulaştırmak adına önemli bir misyon üstlenen Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, yaptığı açıklamada,

" 9 Haziran Pazar ve 10 Haziran Pazartesi günü düzenlemiş olduğumuz Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvar Etkinlikleri kapsamında Edirne'mize çok güzel iki gece yaşattık. Şehit Astsubay Ömer Halisdemir 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Şehitleri Parkında düzenlemiş olduğumuz etkinliklerde sahne alan dansçılarımıza, sanatçılarımıza, katılan vatandaşlarımıza ve hazırlık aşamasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Etkinliklerimizi, şehrimizin farklı noktalarında gerçekleştirmeye ve halkımız ile belediyemizi buluşturmaya devam edeceğiz " ifadelerini kullanarak etkinliklerin son süratle devam edeceğini belirtti.