ATEŞ BU KEZ EDİRNE'YE DÜŞTÜ

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Hakkari’de Tekeli Üs bölgesine Kuzey Irak tarafından dokça ve katyuşa ile düzenlenen saldırı sonucunda şehit düşen Edirneli Sözleşmeli Er Sercan Fidan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar dileyerek, “Milletimizin başı sağ olsun. Acımız çok büyük” dedi.

2017-09-23 12:45:06
ATEŞ BU KEZ EDİRNE'YE DÜŞTÜ

Trakya Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nden mezun olan ve yaklaşık bir yıldır sözleşmeli er olarak görev yapan Er Sercan Fidan’ın, Edirne’nin Meriç İlçesi’ne bağlı Küplü beldesindeki baba ocağına ateş düştü. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, hain bir saldırı sonucunda şehit düşen Sözleşmeli Er Sercan Fidan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Türkiye’nin gencecik bir evladını daha kaybettiğini ifade eden Gürkan, “Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan terörü, destekleyenleri ve terörü fırsat bilenleri  lanetliyorum” dedi.

Gürkan, ayrıca tüm Edirnelileri ,Şehit Er Sercan Fidan’ı son yolculuğuna uğurlamaya davet etti. Gürkan ayrıca öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazı için 24 Eylül Pazar Günü Saat: 10.30’da belediye önünden araç hareket edeceğini söyledi.