‘‘Bahar ayı hazırlıkları devam ediyor’’

Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bahar hazırlıklarına devam ediyor.

2015-04-06 13:00:00
‘‘Bahar ayı hazırlıkları devam ediyor’’
‘‘Pergoleler Yenileniyor’’ Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, Edirne Belediyesi’ne ait oturma alanlarında ki pergolelerin yenilenmesi çalışmaları başladı. Ekipler, hafta sonu, Bahriye Üçok Caddesi ve Muammer Aksoy Caddesi üzerinde bulunan, hasar görmüş pergolelerin yerine yenilerini yapmak üzere söküm işlemlerine başladı. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak, hasar görmüş tüm pergoleler yenileneceği bildirildi. ‘‘Atatürk Heykeli Çevresinde Düzenleme’’ Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bahar ayı hazırlıkları kapsamında, Atatürk heykeli çevresinde tesviye çalışmalarına da başladı. Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Atatürk Heykeli etrafında bulunan kırılmış bozuk taşların yerine yenilerini koyarak ve çiçek ekimi için alanda hazırlıklar yaparak, Atatürk Heykeli etrafını düzenlemeye başladı.