BAKAN ÖZLÜ, GÜRKAN’I ZİYARET ETTİ

2016-08-19 08:48:38
BAKAN ÖZLÜ, GÜRKAN’I ZİYARET ETTİ

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Edine Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti. Gürkan, Bakan Özlü’ye Selimiye Camii Selimiye Camii ve Külliyesi'nin Rekreasyon Projesi hakkında bilgi verdi.

Bir takım ziyaretlerde bulunmak için Edirne’ye gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji  Bakanı Dr. Faruk Özlü, Edirne Valisi Günay Özdemir ve Ak Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen ile birlikte Edirne Belediyesi’ne gelerek, Başkan Gürkan’ı ziyaret etti. Gürkan, Bakan Özlü’yü Edirne Belediye Binası önünde karşıladı.

Tarihi Belediye Binası hakkında Özlü’ye bilgi veren Gürkan, Selimiye Camii ve Külliyesi'nin Rekreasyon Projesi’nin Koruma Kurulu’ndan onaylandığını söyledi. Selimiye Camii’nin çevresinin tamamen yaya bölgesi haline geleceğini belirten Gürkan, Yemiş Kapanı Hanı Kurtarma Kazı’nın da devam ettiğini söyledi.

Bakan Özlü’ye Belediye Meclisi’ni gezdiren Gürkan, binanı duvarlarını süsleyen tarih tablolar ve Atatürk Odası hakkında da Özlü’yü bilgilendirdi.