BAŞKAN GENCAN AKIN, “BU YOLDA TEK SES, TEK YÜREK OLACAK EDİRNE’MİZE EN İYİ HİZMETİ VERECEĞİZ”

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Kurban Bayramı sebebiyle belediye personelleri ile bayramlaştı. Başkan Gencan Akın, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personellerinin katıldığı bayramlaşma programında yaptığı açıklamada “ İki buçuk ayı geride bıraktık. Önümüzde birlikte yürüyeceğimiz uzun yıllarımız var. Bu yolda tek ses, tek yürek olacak Edirne’mize en iyi hizmeti vereceğiz. Hepiniz bu ailenin birer parçasısınız, Bayramınız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

2024-06-14 12:14:49

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, belediye personelleri ile bir araya gelerek, bayramlaştı.  9 günlük bayram tatili öncesi, son iş gününde düzenlenen tören Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı’nda gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenine başkan yardımcıları, daire müdürleri, belediye personelleri katıldı.

Tüm Edirne halkının ve çalışma arkadaşlarının Kurban Bayramı’nı kutlayan Başkan Gencan Akın,

“Benim için en önemli nokta, Kadim şehrimiz Edirne’mize hizmet eder ve sizlerle beraber bu yolda yürürken tek ses, tek yürek olmak hep beraber mücadele edebilmektir. Fikir ayrılıklarımız, düşünce ayrılıklarımız olabilir ama bizlerin, birleştiği nokta bu şehre nasıl daha iyi hizmet edebiliriz noktası. Ben biliyorum ki, bu büyük ailede çalışan her bir arkadaşım aynı duygu ve düşünceyle hareket ediyor. Ve ben bundan çok büyük bir gurur duyuyorum.

Birlikte, iki buçuk ayı geride bıraktık. Önümüzde birlikte yürüyeceğimiz uzun yıllarımız var. Bu yolda birbirimize omuz vererek tek ses, tek yürek olarak Edirne’mize en iyi hizmeti vereceğiz. Hepimizin çok tarihî bir sorumluluğu var. Hepimizin çok büyük bir gücü var. Bu şehirde yeni bir gelecek inşa etmek, bu şehri şekillendirmek, hayallerimizi gerçekleştirebilmek hepimizin elinde. Dolayısıyla bunun en iyisini yapmak için de mücadele etmeye devam edeceğiz. Hepiniz bu ailenin bir parçasısınız.

Buradan hepinize ve tüm Edirneli hemşehrilerime iyi bayramlar diliyorum, sevdiklerinizle ve ailenizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Biliyorsunuz, 7 gün 24 saat Belediyemizde hizmet vermeye devam ediyoruz. Bayram süresince mesaisine devam edecek olan tüm emekçilerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanarak, Edirne Belediyesi çatısı altında görev yapan her bir Belediye personelinin bu büyük ailenin bir parçası olduğunu vurguladı.