BAŞKAN GENCAN AKIN, TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMEN TOPLANTISI'NA KATILDI

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Ankara'da düzenlenen Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı'na katıldı. Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Gencan Akın, “Gerçekleştirdiğimiz toplantımızda şehirlerimizin kalkınması, şeffaf, adil ve katılımcı yerel yönetim anlayışımızın ülkemizin dört bir yanında hâkim kılınması adına önemli konuları ele aldık. Geleceğe yönelik projelerimizi değerlendirip, dayanışma ve iş birliği içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

2024-06-27 15:19:01
BAŞKAN GENCAN AKIN, TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMEN TOPLANTISI'NA KATILDI

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Ankara'da düzenlenen Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı'na katıldı. İlk Encümen Toplantısı’na, Birlik Başkanı olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu liderlik yaparken encümen üyesi belediye başkanları olan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Çeritoğlu Şengel, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Serra Bucak, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar de katıldı.

Toplantı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, “Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Encümen Toplantımızı gerçekleştirdik. Birlik Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nun liderliğinde gerçekleştirilen toplantımızda, şehirlerimizin kalkınması, şeffaf, adil ve katılımcı yerel yönetim anlayışımızın ülkemizin dört bir yanında hâkim kılınması adına önemli konuları ele aldık. Geleceğe yönelik projelerimizi değerlendirip, dayanışma ve iş birliği içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.