BAŞKAN GÜRKAN, ÇOCUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN AÇILIŞINA KATILDI

2015-08-31 10:19:56
BAŞKAN GÜRKAN, ÇOCUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN AÇILIŞINA KATILDI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Umurbey Mahallesi’nde düzenlenen törenle Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne ait Çocuk Şube Müdürlüğü hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve diğer kurum müdürleri katıldı.

Konuşmaların ardından binanın açılışını Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan gerçekleştirdi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yeni binanın Edirne’ye ve Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne hayırlı olmasını diledi.