BAŞKAN GÜRKAN, İTFAİYE HAFTASI’NI KUTLADI

2015-10-02 10:16:52
BAŞKAN GÜRKAN, İTFAİYE HAFTASI’NI KUTLADI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İtfaiye Haftası nedeniyle Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. Büyük bir özveriyle, gece-gündüz demeden vatandaşların ve diğer canlıların yardımına koşan İtfaiye personelini tebrik eden Gürkan, “Personelimiz Ocak 2015’ten bugüne 99 kurtarma ve 456 yangın olayına müdahale etti” dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan ve Belediye Başkanı Yardımcısı Hüsnü Güler ile birlikte Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

İtfaiye personeli ile birlikte öğle yemeği yiyen Gürkan, itfaiye personelinin zorlu ama bir o kadar da hayati bir görevi yerine getirdiklerini söyledi.

İtfaiye personelinin başta yangın olmak üzere deprem, sel gibi birçok afette önemli görev üstlendiğini ifade eden Gürkan, “İnsanların ve diğer canlıların hayatlarını kurtarabilmek için, kendi hayatlarını riske atan, gece-gündüz demeden özveriyle çalışan itfaiye personelinin haftasını kutluyorum. Bu zorlu görevde yer aldıkları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

İtfaiye personelinin Ocak 2015 tarihinden bugüne kadar 99 kurtarma ve 456 yangın olayına müdahale ettiğini ifade eden Gürkan ayrıca bir can kurtarabilmek adına kendi canını feda eden şehit itfaiyecilere Allah’tan rahmet diledi.