BAŞKAN GÜRKAN, KANTARIN AÇILIŞINI YAPTI

2015-05-22 03:38:22
BAŞKAN GÜRKAN, KANTARIN AÇILIŞINI YAPTI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, S.S Edirne Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin, yeni yaptırdığı ve 60 tona kadar tartabilen kantarın açılışını yaptı. Kooperatif üyelerinin sorunlarını dinleyen Gürkan, taşımacılıkla uğraşan tüm kooperatifleri birlik ve beraberliğe çağırdı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Milletvekili Adayı Erdin Bircan ile birlikte SS. Edirne Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti. Kooperatif üyelerinin kendi imkanlarıyla yaptırdığı kantarında da açılışını yapan Gürkan, “Arkadaşlarımız bizden kantar yapımı için izin istedi. Bizde Edirne Belediyesi olarak izin verdik. Onlar kendi imkanlarıyla bu kantarı yaptırdılar. Kooperatif üyeleri ücretsiz bu kantardan yararlanacak. Dışarıdan gelenlerden belli bir ücret alınacak” dedi.

Belediye Başkanı Recep Gürkan’a kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür eden S.S Edirne Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Dilaver Çentik, “Yeni yaptırdığımız bu kantar 60 tona kadar tartım yapabilecek. Aynı zamanda hassas tartı özelliği de göstermekte. 10 kiloya kadar tartım yapabiliyor. Başkanımız bizi kırmadı ve kantar yapmamıza izin verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra 103 Nolu Taşıyıcı Kooperatif ve Nakliyeciler Garajını da ziyaret eden Recep Gürkan, kamyoncu esnafının sorunlarını dinledi.