BAŞKAN GÜRKAN, POTANIN PERİLERİNE BAŞARILAR DİLEDİ

2015-12-17 12:51:46
BAŞKAN GÜRKAN, POTANIN PERİLERİNE BAŞARILAR DİLEDİ

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 2015-2016 sezonunda kendi sahasında oynayacağı ilk maçına çıkacak olan Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı’na başarılar diledi.

Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, 2015-2016 sezonunun kendi sahasında oynayacağı ilk maçına 25 Ekim 2015 Pazar, İstanbul Üniversitesi ile Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı’nın biri Avrupa Kupası olmak üzere toplamda 3 maça çıkacağını ifade eden Gürkan, tüm Edirnelileri takımlarına destek olmaya çağırdı.

Geçtiğimiz sezon Edirne’yi başarıdan başarıya taşıyan takımın bu sezon da başarısını katlanarak arttıracağına değinen Gürkan, “Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynayacağı 3 maçla taraftarlarının karşına çıkacak. Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, 25 Ekim 2015 Pazar günü İstanbul Üniversitesi ile mücadele ederken, Cumhuriyet Bayramı’nda, 29 Ekim 2015 Perşembe Saat:18.00’de Avrupa Kupalarındaki ilk maçını WBC Enisey Krasnoyarsk takımı ile gerçekleştirecek. 2 Kasım 2015 Pazartesi günü ise, yine Edirne’de oynayacağımız Mersin BŞB maçıyla takımımız basketbolseverlerin karşısına çıkacak. Takımına destek vermek isteyen tüm Edirne halkını, gerçekleşecek olan maçlara bekliyorum. Bu sezon takımın, taraftarların vereceği desteğe çok daha fazla ihtiyacı var” dedi.