BAŞKAN GÜRKAN, SÜLOĞLU HALKIYLA İFTARDA BULUŞTU

2015-07-13 14:36:36
BAŞKAN GÜRKAN, SÜLOĞLU HALKIYLA İFTARDA BULUŞTU

Sadece Edirne Merkez değil, ilçe belediyelerde yaşayan vatandaşlarında her zaman yanında olacağına dair söz veren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Ramazan Eğlencelerini Süloğlu’na taşıdı. Süloğlu halkı, Hacivat Karagöz, Aşuk ve Maşuk, Fasıl ve Sihirbaz gösterisiyle eski ramazanların tadına vardı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Süloğlu halkına verdiği sözü bir kez daha tuttu. CHP Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran ile birlikte, Süloğlu’na yönelik birçok projeye imza attan Recep Gürkan, bu kez Süloğlularla iftar yemeği ve arkasında da Ramazan Eğlenceleriyle bir araya geldi.

Süloğlu Belediyesi önünde düzenlenen iftar yemeğine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Milletvekili Erdin Bircan ve Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan Ayının bereketini Süloğlu Halkı ile yaşayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, vatandaşlarla sohbet etti. Seçim çalışmaları sırasında Süloğlu’na geldiğini ve Süloğlu halkına bir söz verdiğini ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Seçim çalışmaları sırasında Mehmet Ormankıran’ın bir telefonuyla Süloğlu’na gelmiştim. Süloğlu halkına her zaman yanlarında olacağıma dair söz verdim.  Bugün, burada sözümü tutmanın halklı gururu, haklı mutluluğu yaşıyorum. Ramazan ayının bereketini bugün hep birlikte yaşayacağız” dedi.

İftarın ardından Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Eğlencesi, Hacivat ve Karagöz gösterisiyle start aldı. Aşuk ve Maşuk orta oyunu ile Fasıl dinletisinin de yer aldığı Ramazan Eğlencesi sihirbazın gösterisiyle son buldu.

Süloğlu halkına Ramazan Şerbeti ve çekirdek, çocuklara ise balon ikram edildiği eğlenceye katılım ise yoğun oldu.