BAŞKAN GÜRKAN’DAN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

2015-10-20 11:37:57
BAŞKAN GÜRKAN’DAN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun düzenleyeceği panele destek sözü verdi.

Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AFSK) Başkanı İbrahim Acar, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti.

Edirne AFSK’nın 24 Ekim 2015 Cumartesi Günü, Kocasinan Mahallesi’ndeki Edirne ASFK Sosyal Tesisleri’nde, bölgesel bir toplantı gerçekleştireceğini ifade eden Acar, “Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale illerinin amatör spor kulüpleri federasyonları ve Türkiye Amatör Spor Konfederasyonu Kulübü Başkanının katılacağı bir panel olacak. Edirne Belediye Başkanı olarak sizleride aramızdan görmekten memnuniyet duyarız” dedi.

Edirne Belediyesi’nin amatör spor kulüplerine her daim destek verdiğini ve destek vermeye de devam edeceğini ifade eden Gürkan, “Edirne Belediye olarak sizlerin yanındayız. Kentimizdeki her türlü spor faaliyetinin gelişmesi, Edirne’nin tüm spor dallarında başarı elde etmesi bizim en büyük arzumuz” diye konuştu.