BEBEK BAKIM VE EMZİRME KABİNLERİ HİZMETE AÇILIYOR

Edirne Belediyesi tarafından Saraçlar Caddesi PTT Binası’nın yanına ve Talatpaşa Asfaltı Eski Camii önüne konulan Bebek Bakım ve Emzirme Kabinleri düzenlenecek olan törenle hizmete açılıyor. Vatandaşlar, Edirne Belediyesi’nden temin edecekleri ücretsiz kart ile kabinlere giriş yaparak; bebeklerinin ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

2019-03-14 11:29:26
BEBEK BAKIM VE EMZİRME KABİNLERİ HİZMETE AÇILIYOR

Edirne Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda alınan karar doğrultusunda geçtiğimiz günlerde  Saraçlar Caddesi PTT Binası’nın yanına ve Talatpaşa Asfaltı Eski Camii önüne Bebek Bakım ve Emzirme Kabinleri konulmuştu.  Tüm hazırlıkları tamamlanan Bebek Bakım ve Emzirme Kabinleri, 15 Mart Cuma Günü Saat:15.00’te Saraçlar Caddesi PTT Binası’nın yanında düzenlenen törenle hizmete açılacak.

Açılış törenine tüm Edirne Halkı’nı davet eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kent merkezinde yer alan bu iki kabinin annelerin ve babaların hayatını çok kolaylaştıracağını söyledi. Vatandaşların Edirne Belediyesi’nden alacağı ücretsiz kartlar ile kabinlere giriş yapabileceklerini belirten Gürkan, “Klimalı olan kabinlerimizde sıcaklık mevsime göre ayarlanabilecek. Kabinlerde yer alan bebek emzirme koltuğu ve bez değiştirme mamasıyla annelerimiz gönül rahatlığıyla bebeklerinin bakımını yapabilecek. Edirne’mize hayırlı olsun” dedi.