BELEDİYE MECLİSİ, 2016 BÜTÇE KESİN HESABI’NI GÖRÜŞTÜ

2017-05-04 12:50:56
BELEDİYE MECLİSİ, 2016 BÜTÇE KESİN HESABI’NI GÖRÜŞTÜ

Edirne Belediye Meclisi'nin Mayıs Ayı Olağan Toplantısı'nın 2. birleşimiyle, Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan 2016 yılı Bütçe Kesin Hesabı oy birliğiyle kabul edildi.

Edirne Belediye Meclisi’nin Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nın 2’inci birleşimi, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın başkanlığında Edirne Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

2016 yılı Bütçe Kesin Hebasının görüşüldüğü toplantıda 3 Mayıs 2017 tarihinde Mali Hizmetler Müdürlüğü’nde toplanan Bütçe Komisyonu’nun aldığı kararlar okundu. Oylama öncesinde söz alan CHP, Ak Parti ve MHP Grubu üyeleri, Bütçe Komisyon Üyelerine hazırladıkları rapordan dolayı teşekkür etti.

Meclis Üyeleri Refik Şahin, Erkan Makas, Semih Çınar, Sevdanur Kurban ve Tamer Karadağlı’dan oluşan Bütçe Komisyon üyelerinin; Bütçe Kesin Hesabı, Yönetim Dönemi Hesabı, Taşınır Kesin ve İcmali Bütçe Komisyon Toplantı Raporu oybirliğiyle kabul edildi. 2016 Mali Yılı Net Geliri 155.075.471,53 TL olarak kesinleşti.

Bütçe Komisyon Raporu için TIKLAYIN