BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL AYI OLAĞAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Edirne Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Toplantısı Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

2018-09-05 12:24:40
BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL AYI OLAĞAN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Edirne Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Edirne Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı’na AK Parti Meclis Üyesi Sevdanur Kurban, 2 aylık oğlu Arda Kurban ile birlikte katıldı. İlk defa bir meclis üyesinin toplantıya bebeği ile katıldığını ifade eden Başkan Gürkan, Arda Kurban’a ‘hoş geldin’ diyerek tüm meclis üyeleri adına hediye takdim etti.

Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı Olağan Toplantısı’nda 7’si gündem içi olmak üzere toplam 11 madde görüşüldü.

Haziran Ayı Meclisi’nin tutanaklarının oy birliği ile kabul edilmesinin ardından toplantıda aşağıdaki maddeler görüşüldü:

“Belediye Meclisi’nin 2018/52 sayılı karanını tashih edilmesi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün yazısı. Tam Zamanlı Sözleşmeli Personel çalıştırılması ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün yazısı. Kadro Değişikliği ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün yazısı. Edirne Merkez Taksici Esnafı Taksimetre Ücret Tarifeleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonunca alınan Plan Bütçe Komisyonu Kararı ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün yazısı. Edirne Toplu Ulaşım Sistemi (ETUS) Ücret Tarifeleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonunca alınan Plan ve Bütçe Komisyon Kararı ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün yazısı. İmar Komisyon Kararları ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün yazısı”