BELEDİYE THM KONSERİ 5 HAZİRAN’DA

2015-06-02 10:20:06
BELEDİYE THM KONSERİ 5 HAZİRAN’DA

“Birlikte Mutluyuz, Birlikte Güçlüyüz” diyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirnelileri THM Konserine davet etti.

Edirne Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında 5 Haziran 2015 Cuma akşamı Türk Halk Müziği Konseri düzenlenecek.

Göreve geldiği günden beri Edirne’yi kültür ve sanat kenti yapmayı hedefleyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye olarak organize ettikleri festivaller, şölenler, konferanslarla birlikte belediye bünyesindeki tiyatro, türk halk müziği, türk sanat müziği toplulukları ve Edirne Belediye Bandosu ile de Edirnelilere ve dinleyicilere çok kıymetli konuklara güzel saatler yaşattıklarını belirtti.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirne Belediyesi olarak, Edirne Halkı’na sosyal belediyeciliğin gerektirdiği tüm hizmetleri vermeye çalışırken, kültür ve sanatta da önemli adımlar atmaya çalışıyoruz. 5 Haziran akşamı Halk Eğitim Merkezi’nde Belediye Türk Sanat Müziği Topluluğumuzdan güzel bir konser daha dinleyeceğiz. Tüm etkinliklerimizde olduğu gibi, bu etkinliğimizde ücretsiz. Konsere tüm halkımızı bekliyoruz.” dedi.

Edirne’de kültür ve sanat etkinliklerinin hız kesmeden devam edeceğini ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Yaşar Özel’in şefliğinde 5 Haziran 2015 Cuma Saat 20.30’da Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ‘Türküler Dillerde’ adlı konsere tüm Edirne Halkı’nı davet etti.