BELEDİYEDEN SPORA DESTEK DEVAM EDİYOR

2015-09-16 11:12:46
BELEDİYEDEN SPORA DESTEK DEVAM EDİYOR

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi olarak sporcuya, spor kulüplerine her zaman destek olacaklarını belirterek, “Edirne Belediye Başkanı olarak göreve başladığım ilk günden bugüne, sporun her alanında sporcularımıza ve kulüplerimize desteklerimiz devam etmektedir.”dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, sanattan-kültüre, kültürden-eğitime, eğitimden-spora her alanda Edirne Belediyesi olarak başarı adına yola çıkan herkese destek olmaya çalıştıklarını ifade etti. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İbrahim Acar’ı ziyaret eden Belediye Başkanı Recep Gürkan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun belediyeden 2 bilgisayar ve iki yazıcı talep ettiklerini belirterek, belediye olarak da bu taleplerine olumlu yanıt verdiklerini söyledi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun yeni bir yapılanma ile Edirne’deki amatör spor kulüplerinin tek çatı altında daha da başarılı olacaklarına inandıklarını ifade ederek, “Geceyi aydınlattığı için muma teşekkür etmek gerekir.” sözünü yineleyerek, “Mum benim, ama mumu sabaha kadar elinde tutanda İbrahim Acar’dır. O nedenle Amatör Spor Kulüpleri Başkanı İbrahim Acar benden bilgisayar ve yazıcı talep etmeseydi bende bu desteği yapmış olmayacaktım. O nedenle, federasyonumuzun gelişimi için bir şeyler düşünerek, projeler geliştiren ve uygulayan yöneticilerimize destek olmakta bizlere düşer.” dedi.