BU YAŞAM MERKEZİ DE GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLAR İÇİN

Edirne Belediyesi’nin hizmete sunacağı; tiyatrosundan bale salonuna, masa tenisinden müzik kursuna kadar; çocukların kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda eğitim alabileceği Edirne Yaşam Merkezi’nde çalışmalar sona yaklaştı. Bu yaşam merkezi ile birlikte Edirne’ye dört yaşam merkezi kazandırdıklarını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Çok yakında da 5’inci yaşam merkezini açacağız. 5. merkezimiz de kreş olacak. Edirne için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

2018-09-24 07:51:08
BU YAŞAM MERKEZİ DE GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLAR İÇİN

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kente bir yaşam merkezi daha kazandırıyor. Çavuşbey Mahallesi Hükümet Caddesi'nde; hizmet verecek olan Yaşam Merkezi çocuklara özel olacak. Çocuklar, Yaşam Merkezi’nde özel eğitimler alacak; merkezden tüm çocuklar ücretsiz olarak faydalanabilecek.  Edirne’de görev yapan gazeteciler ile birlikte Edirne Yaşam Merkezi’ne giderek, incelemelerde bulunan Başkan Gürkan; “Bu merkez, Edirne’ye kazandırdığımız 4. merkez. Bir yakında da 5’nciyi açacağız. 5. merkezimiz de kreş olacak. Her zaman dediğimiz gibi; Edirne için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Edirne Yaşam Merkezi’nde öğrencilere davranış eğitimleri ile sosyal beceriler kazandırılacağını ifade eden Gürkan, “ Burada öğrenciler çeşitli farklı aktivitelerle olumlu davranışlar kazanacaklar. Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması hem de ekonomik durumu olmayan öğrencilerimizin de sosyal faaliyetlerde bir mesafe bir davranış kazanması için belediye olarak böyle bir merkezi hizmete sunacağız. Edirne’deki çocuklarımız, öğrencilerimiz buradan tamamen ücretsiz olarak faydalanabilecek. Tiyatro eğitimi, drama eğitimi, müzik eğitimi, bale eğitimi vs. gibi farklı farklı konularda eğitim alacak çocuklarımız. Amacımız sağlıklı bir gençlik yetiştirmeye katkıda bulunmak Edirne Belediyesi olarak. Bu merkez Edirne’ye kazandırdığımız 4. merkez. Bir yakında da 5’nciyi açacağız. 5. merkezimiz de kreş olacak. Alt yapı çalışmalarımızda, yol yapım ve bakım çalışmalarımızda, tesislerimizle ne kadar yetişkinlere yönelik çalışmalarımız varsa da çocuklarımızı unutmadık. Çocuklarımız ülkemizin geleceği. Onlar ne kadar bilinçli, kültürlü, eğitimli olursa Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muhasır medeniyetler seviyesine ulaşmamız daha da kolay olacaktır. Her zaman dediğimiz gibi; Ülkemiz için, Edirne için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.