BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANI AKGÜN’DEN ZİYARET

2015-07-09 12:28:38
BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANI AKGÜN’DEN ZİYARET

Her yıl Ramazan ayında Edirne Gezi’si düzenleyen İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Edirne ziyaretleri kapsamında Edirne Belediyesi’ni de ziyaret etti.

İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, beraberinde Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Ahmet Şahin ile birlikte, Edirne Belediye Başkan Vekili Mehmet Özçuhacı’yı başkanlık makamında ziyaret etti.

Başkan Vekili Mehmet Özçuhacı, kendilerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Geleneksel hale getirdiğiniz Edirne gezileriniz ile Edirne’mizin tanıtımına katkı sağladığınız için teşekkür ederiz.” dedi.

Ramazan ayında Edirne’ye olan kültür gezilerini geleneksel hale getirdiklerini ifade eden İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 31 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan 16. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’ne Edirne Belediye Başkan Vekili Mehmet Özçuhacı aracılığıyla tüm Edirne Halkı’nı da davet ettiğini belirtti.