ÇAPRAZ ELEME İLK MAÇINDA ‘SEN’DE YERİNİ AL

Kurulduğu ilk yıl şampiyon olarak Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne yükselen Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol Takımı; ilk yıl elde ettiği başarıyı bu yıl da devam ettirmek istiyor. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, takımın çapraz elemede ilk maçını Haliliye Belediye Spor Kulübü Basketbol Takımı ile yapacağını belirterek, tüm taraftarları destek olmaya davet etti.

2018-04-13 10:27:42
ÇAPRAZ ELEME İLK MAÇINDA ‘SEN’DE YERİNİ AL

Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol Takımı; kurulduğu ilk yıl Bölgesel Ligte, şampiyon olarak Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne yükselmiş ve büyük bir başarıya imza atmıştı. Türkiye Basketbol 2. Ligini; 3. sırada bitiren Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol Takımı, play-off yarı finallerine kaldı. 2’nci ligin en iyi 16 takımıyla mücadele ediceği yarı finallerde Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Besketbol Takımı, çapraz elemedeki ilk maçını Haliliye Belediye Spor Kulübü Basketbol Takımı ile gerçekleştirecek.

14 Nisan Cumartesi Günü Saat: 17.00’de Mimar Sinan Spor Salonu’nda Haliliye Belediyesi ile ilk maçını yapacak olan Edirne Belediyesi Edirne Spor Erkek Basketbol Takımı, 3 maçtan 2’sini kazanması halinde son 8’e kalacak.

Son 8’e yükselen ilk iki takımın birinci lige yükseleceğini ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirnespor için çok önemli olan bu maça; tüm Edirnelileri destek olmaya davet etti.

Edirnespor’un kurulduğu ilk yıldan bu yana büyük bir ivme yakaladığını ve başarısını sürdürmeye devam ettiğini anlatan Gürkan, “Çapraz eleme ilk maçında sen de yerini al. Takımımıza hep birlikte destek olalım ve Edirne’yi sporda hakettiği yere taşıyalım” dedi.