CHP KADIN KOLLARI MYK ÜYELERİNDEN BAŞKAN GÜRKAN’A ZİYARET

2015-08-12 10:18:05
CHP KADIN KOLLARI MYK ÜYELERİNDEN BAŞKAN GÜRKAN’A ZİYARET

Bir takım temaslarda bulunmak için Edirne’ye gelen CHP Kadın Kolları MYK üyeleri, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti.

CHP Kadın Kolları MYK üyeleri; Hamiyet Göksu, İlkay Budak, Nurhan Coşkun, Düriye Taş ve Gülay Tülüş, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile Belediye Başkanlığı Makamında bir araya geldi.

CHP Kadın Kolları üyeleri, Edirne’de kadına yönelik uygulanan pozitif ayrımcılık ve kadınların sosyal yaşamda daha fazla yer alması için üretilen projelerden dolayı Başkan Gürkan’a teşekkür etti. CHP Kadın Kolları MYK üyeleri, kadınlara yönelik yapılan başarılı projelerle Edirne Belediyesi’nin tüm Türkiye’ye örnek olduğunu söylediler.

Yaşamın her alanında kadınların çok değerli olduğunu vurgulayan Başkan Gürkan ise, “Edirne’de yaşayan bütün kadınların sosyal, kültürel, politik ve ekonomik anlamda desteklenerek güçlendirilmesi amacıyla birçok projeye imza attık ve atmaya devam edeceğiz. Kadın hakkettiği değeri görmeli. Bu konuda tüm dünyaya örnek olmak istiyoruz” diye konuştu.