ÇOCUK KOROSU’NA YENİ SESLER ARANIYOR

2015-06-05 09:13:39
ÇOCUK KOROSU’NA YENİ SESLER ARANIYOR

Edirne Belediyesi’nin Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında kurduğu Belediye Çocuk Korosu için yeni sesler aranıyor. Miniklerin müziğe ilk adımlarını atmalarını sağlamak amacıyla oluşturulan koronun seçmelerine 6-13 yaş arası çocuklar katılabilecek.

Göreve geldiği günden bu yana Edirne’de birçok ilklere imza atan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan,  Belediye Çocuk Korosu ile de bir ilki başarmıştı. Gürkan, mevcut Çocuk Korosu’na yeni yetenekler kazandırmak için 6-13 yaş arası seçmeleri yapacaklarını söyledi.

Edirne Belediyesi olarak çocukların ve gençlerin sanat ve spor faaliyetleri içinde yer almalarını istediklerini ifade eden Gürkan, “Çocukların ve gençlerin böyle güzel faaliyetlerin içinde yer almaları, onların ileriki yaşamına olumlu etkilerde bulunacak. Bizim en büyük hedefimiz, en büyük hayalimiz Edirne’yi kültür ve sanat şehri haline getirmek. Yaptığımız çalışmalarla da bu hedefimizi gerçekleştirmenin ilk adımlarını atıyoruz” dedi.

14 Haziran 2015 Pazar günü Zübeyde Hanım Kadın Lokali’nde gerçekleştirilecek Çocuk Korosu’nun seçmelerine katılmak isteyen çocukların ailelerinin Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekmektedir.