COVİD-19'A YAKALANAN MEVLÜDE BAŞ'A GEÇMİŞ OLSUN ÇİÇEĞİ

Covid-19 yakalanan ve uzun süredir tedavi gören İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Mevlüde Baş, tedavisinin ardından Belediye Meclisi’ndeki Temmuz Ayı Olağan Toplantısı’na katıldı. Belediye Başkanı Recep Gürkan, uzun bir aradan sonra meclis toplantısına gelen Meclis Üyesi Mevlüde Baş’a tüm meclis üyeleri adına geçmiş olsun diyerek, çiçek takdim etti.

2021-07-01 13:50:43
COVİD-19'A YAKALANAN MEVLÜDE BAŞ'A GEÇMİŞ OLSUN ÇİÇEĞİ

İYİ Parti Edirne Belediye Meclis Üyesi 58 yaşındaki Mevlüde Baş, yakalandığı Covid-19 virüsü ile girdiği mücadeleyi 56 günün sonunda tamamlayarak taburcu olmuştu.  Zorlu bir yaşam mücadelesi veren ve 21 gün yoğun bakımda tedavi gören İYİ Parti Edirne Belediye Meclis Üyesi Mevlüde Baş, iyileşmesinin ardından Belediye Meclisi’nin Temmuz Ayı Olağan Toplantısı’na katıldı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Covid-19 ile girdiği savaşı kazanan Mevlüde Baş’a tüm meclis üyeleri adına geçmiş olsun dileklerini ileterek, çiçek takdim etti.