DESTEK OLAN VİNÇ OPERATÖRLERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

2015-06-03 11:19:39
DESTEK OLAN VİNÇ OPERATÖRLERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Edirne Asker Hastanesi Şehitliği’nin açılışında Edirne Belediyesi’nden desteklerini esirgemeyen 2 vinç operatörüne teşekkür plaketi takdim edildi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan adına plaketleri sunan Başkan Yardımcısı Selçuk Çakır, “Hiçbir ücret talep etmeyerek, onurumuz olan şehitlikte, bize bir onur daha yaşattınız” dedi.

22 Mayıs 2015 tarihinde açılışı gerçekleştirilen Edirne Asker Hastanesi’nin açılışında, üzeri örtülen asker heykellerini vinçler ile kaldırarak, hoş bir mizansene imza atan Sezai Kızılkaya İle Alâeddin Tuğgezen’e teşekkür plaketi takdim edildi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan Adına, teşekkür plaketlerini sunan Başkan Yardımcısı Selçu Çakır, “Biz kendilerinden böyle bir talepte bulunduk. Karşılığında ne kadar ücret ödememiz gerektiğini sorduğumuzda bize, ‘biz böyle bir görev için ücret talep etmiyoruz’ dediler. Onurumuz olan şehitlikte bize bir onur daha yaşattılar” dedi.