Diksiyon Kursu Sertifikalarını törenle aldılar

Edirne Belediyesi Kültür-Sanat-Eğitim Hizmetleri kapsamında düzenlenen ücretsiz diksiyon kurslarının 30.,31. ve 32.dönem kursiyerleri törenle sertifikalarını aldılar.

2015-04-09 12:47:00
Diksiyon Kursu Sertifikalarını törenle aldılar
Edirne Belediyesi kültür-sanat-eğitim hizmetleri kapsamında, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde, halka açık ücretsiz olarak düzenlenen diksiyon kurslarına katılan 65 bayan, 12 erkek toplamda 77 kişiye, sertifikalarını Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan takdim etti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi olarak, kişinin Türkçe’yi doğru, güzel ve etkileyici konuşmasını sağlamak ve söz söyleme sanatının inceliklerini öğretmek amacıyla, diksiyon-tiyatro-yaratıcı drama eğitmeni Sabahattin Bostancıoğlu tarafından ücretsiz diksiyon kursları düzenlediklerini belirtti. Edirne Belediye Başkanlığı’nca düzenlenen kursların 30.,31. ve 32.dönem kursiyerlerini tek tek tebrik eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirne Belediyesi olarak kentimizin alt yapısı ile çalışmalar yaparken diğer taraftan da, sosyal ve kültürel anlamda da kenti ve kentlilerin gelişimini sağlamaya çalışıyoruz. Diksiyon kursumuzda bu anlamda sürekli açtığımız bir kurs.” dedi. Konuşmaların ardından Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kursiyerlere sertifikalarını takdim etti.