DİSK GENEL BAŞKANI BEKO’DAN GÜRKAN’A ZİYARET

2016-12-23 10:26:23
DİSK GENEL BAŞKANI BEKO’DAN GÜRKAN’A ZİYARET

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Kani Beko,  konfederasyonlarının hazırladığı "Sözümüz" adlı kitabı Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a hediye etti.

DİSK Genel Başkanı Kani Beko, DİSK Genel Başkan Yardımcısı Cafer Konca, DİSK Trakya Şube Sorumlusu Salim Şen ve DİSK Trakya Şubesi üyeleri, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Mustafa Kemal Atatürk'ün "Yurtta Sulh Cihanda Sulh" felsefesini hatırlatarak, bu sözün bugünlerde çok daha iyi anlaşıldığını söyledi.

Konfederasyonlarının hazırladığı "Sözümüz" adlı kitap hakkında bilgi veren Beko, daha sonra bu kitabı Başkan Gürkan’a hediye etti.

Kendisine gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Gürkan, “Çok zor günler geçiriyoruz. Neredeyse her gün şehit haberleriyle güne başlıyoruz. Kelimelerin anlamını yitirdiği bu günlerde; birlik ve beraberliğe her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız var” diyerek, Edirne Belediyesi’nin çalışmaları hakkında sendika üyelerine bilgi verdi.

Gürkan daha sonra DİSK Genel Başkanı Kani Beko’ya Edirnekari hediye etti.