DOST ELLER’DEN GELEN YARDIMLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

2017-06-07 08:50:57
DOST ELLER’DEN GELEN YARDIMLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ BEKLİYOR

Edirne Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilerek Edirnelilerin hizmetine sunulan; Dost Eller Dayanışma Evi’ne gelen yardımlar Ramazan Bayramı’nda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Dost Eller Dayanışma Evi’nin duyarlı vatandaşlar sayesinde büyümeye devam ettiğini belirten Gürkan, kıyafet, oyuncak ve kitaba ihtiyacı olan vatandaşların bu taleplerini Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bildirmesinin yeterli olacağını söyledi.

Başkan Gürkan’ın sosyal sorumluluk projelerinin içinde yer alan ‘Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi’, Aralık ayında hizmete sunulmuş, gelen yardımları kabul etmeye başlamıştı. Edirne’nin duyarlı vatandaşlarıyla kısa sürede büyüyen Dost Eller Dayanışma Evi’ne gelen yardımların bakımı, temizliği ve tadilatı sorumlu personel tarafından yapılarak kullanıma hazır hale getirildi.

“BAYRAMLAR BERABERLİK VE PAYLAŞMAKTIR”

Kullanılmayan ancak kullanabilir durumda olan kıyafet, oyuncak ve kitapların Ramazan Bayramı’nda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Bayramlar beraberliktir ve paylaşmaktır. Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi; Ramazan Bayramı’nda vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışacak” dedi.

Yardım almak isteyen vatandaşlar dilekçe, nüfus cüzdan fotokopisi ve vatandaşların bağlı bulundukları mahalle muhtarlığından muhtaçlık belgesiyle birlikte başvurularını Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapabilecek.