DÜNYA TOPLU TAŞIMACILAR ZİRVESİNE DAVET

2017-03-07 03:58:47
DÜNYA TOPLU TAŞIMACILAR ZİRVESİNE DAVET

Toplu taşımada birçok ilki gerçekleştiren Edirne Belediyesi, dünyanın toplu taşımacılıktaki en büyük etkinliği olan Dünya Toplu Taşımacılar Zirvesi’ne davet edildi.

ETUS ile birlikte  ‘Gittiğin Mesafe Kadar Öde’, ‘Kesintisiz 24 Saat Ulaşım Sistemi’, ‘Whatsapp Şikayet Hattı’, ‘Kadın yolucuları saat 22.00’dan sonra istediğini yere bırakma’ ve ‘Toplu Taşımada Özgecan Önlemi’ gibi birçok projeyi hayata geçirerek Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren Edirne Belediyesi, başarılı çalışmalarından dolayı dünyanın toplu taşımacılıktaki en büyük etkinliğine davet edildi.

İki senede bir gerçekleştiren ve bu yıl Kanada’nın Montreal Kenti’nde 15-17 Mayıs 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan UITP Dünya Toplu Taşımacılar Zirvesi ve Fuar’ında 130 üst düzey konuşmacı yer alacak.

Dünyanın faklı ülkelerinden 11 bin katılımcının beklediği etkinlik kapsamında 40 farklı ülkeden 280 firma en son yeniliklerini sergileyecek.

Bu yıl 62’cisi düzenlenecek olan etkinliğine Edirne Belediyesi adına Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan davet edildi.