EDİRNE AKADEMİ’DE BU HAFTA

Edirne Belediyesi bünyesinde kurulan ve Ünlü Şair Küçük İskender’i de kadrosuna katan Edirne Akademi’de; bu hafta Hürriyet Gazetesi’nden Gazeteci-Yazar İsmail Saymaz ve Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Elif Uluğ Edirneliler ile yeniden bir araya gelecek.

2018-01-30 11:03:54
EDİRNE AKADEMİ’DE BU HAFTA

Medya, İnsan Hakları, Demokrasi gibi birçok farklı konuda eğitimler veren Edirne Akademi; aynı zamanda birbirinden değerli isimleri Edirneliler ile buluşturmaya devam ediyor.

Edirne Akademi; derslerine, atölye çalışmalarına ve eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Yakında Sinema Tarihi, Edebiyat, Şiir, İmge, Güncel Ekonomi gibi derslere de başlayacak olan ve her geçen gün kadrosunu güçlendiren Edirne Akademi; bu hafta ilk olarak Gazeteci-Yazar İsmail Saymaz’ı ağırlayacak. Gazeteci-Yazar İsmail Saymaz 31 Ocak Çarşamba Günü saat 15.00’te Edirne Akademi’de “Medya” konulu eğitim verecek.

Edirne Akademi’nin bu haftaki ikinci konuğu ise Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Elif Uluğ olacak. Dr. Elif Uluğ 1 Şubat Perşembe Günü saat 13.00’te Edirne Akademi’de “Demokrasi” konulu eğitim verecek.

Belediyenin Edirnelilere bilim ve kültür hizmeti olan Edirne Akademi’nin ücretsiz eğitimlerine katılmak isteyenler www.edirne.bel.tr internet adresinden veya Eski Vali Konağı’ndaki Edirne Akademi’ye şahsen başvuruda bulunabilir.