EDİRNE AKADEMİ'DE BU HAFTA

Edirne Belediyesi bünyesinde kurulan Edirne Akademi; bu hafta yine birbirinden değerli isimleri ağırlayacak; Edirneliler birbirinden farklı konu ve konuklarla bir araya gelecek.

2018-02-12 10:45:32
EDİRNE AKADEMİ'DE BU HAFTA

Medya, İnsan Hakları, Demokrasi dersleriyle faaliyetlerine başlayan Edirne Akademi, kadrosunu her geçen gün güçlendirmeye; Edirnelileri birbirinden farklı konu ve konuklarla buluşturmaya devam ediyor. Edirne Akademi, bu hafta kapıları engellilere yönelik düzenlenen Ritim ve Dans Atölyesi programı ile açacak; 14 Şubat Çarşamba Günü ise, gazetecilik mesleğinin genç duayeni Edirne Akademi Hocası İsmail Saymaz’ı ağırlayacak. Edirneliler bir kez daha İsmail Saymaz’la ‘Medya’ dersinde bir araya gelecek. İletişim Sosyoloğu Doç. Dr. Serdar Taşçı’nın, ‘Demokrasi’ dersi ise 15 Şubat Perşembe Günü Saat:16.00’da gerçekleştirilecek.  İngiliz History Channel için Atatürk Belgeseli hazırlayan ve Londra’nın tanıtım filmini çeken başarılı yönetmen Levent Kurumlu da  Edirne Akademi’de Edirneliler ile ilk kez 16 Şubat Cuma Günü Saat: 16.00’da bir araya gelecek. Bu haftaki tüm dersler Eski Vali Konağı’nda bulunan Edirne Akademi’de gerçekleştirilecek.

Öte yandan Edirne Akademi’de her ay edebiyat haftası gerçekleştirilecek. Şair Küçük İskender, ‘Şiir’ ve ‘İmge’ dersleri verecek.

Edirne Belediyesi’nin Edirnelilere bilim ve kültür hizmeti olan Edirne Akademi’nin ücretsiz eğitimlerine katılmak isteyenler www.edirne.bel.tr internet adresinden veya Eski Vali Konağı’ndaki Edirne Akademi’ye şahsen başvuruda bulunabilir.