EDİRNE AKADEMİ'DE BU HAFTA

Edirne Belediyesi bünyesinde kurulan Edirne Akademi; bu hafta Gazeteci Yazar İsmail Saymaz, Ekonomist Bülent Soylan ile İletişim Sosyoloğu Doç. Dr. Serdar Taşçı’yı ağırlayacak.

2018-02-19 08:50:59
EDİRNE AKADEMİ'DE BU HAFTA

Edirne Akademi, bu haftaki faaliyetlerine Edirne Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Down Sendromlu çocuklara yönelik gerçekleştirilecek Ritim ve Dans Atölyesiyle başlayacak. Edirneliler, her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden farklı konu ve konuklarla buluşacak. Edirne Akademi’nin bu haftaki konuları ise Medya, Ekonomi ve Etik olacak.

Edirne Akademi kadrosuna dahil olan Ekonomist Bülent Soylan 21 Şubat Çarşamba Günü Saat:16.00’da Eski Vali Konağı’nda bulunan Edirne Akademi’de ‘Ekonomi’nin Temelleri’ hakkında akademi öğrencilerini bilgilendirecek.

Edirne Akademi Hocası İletişim Sosyoloğu Serdar Taşçı ise, ‘Etik’ dersi ile bir kez daha akademi öğrencileriyle bir araya gelecek. Her hafta merakla beklenen ‘Etik’ dersi 22 Şubat Perşembe Günü Saat:16.00’de  Edirne Akademi’de  gerçekleştirilecek.

Edirne Akademi’nin en sevilen isimlerinden biri olan Gazeteci Yazar İsmail Saymaz da 23 Şubat Cuma Günü Saat:16.00’da Edirneliler ile buluşacak.

EDİRNE AKADEMİ’NİN 19-23 ŞUBAT 2018 PROGRAMI

19 Şubat Pazartesi

Saat 15.00

RİTİM ve DANS ATÖLYESİ

(Engelli Programı)

21 Şubat Çarşamba

EKONOMİ'nin TEMELLERİ

Bülent SOYLAN

22 Şubat Perşembe

ETİK

Serdar TAŞÇI

23 Şubat Cuma

MEDYA

İsmail SAYMAZ

Edirne Belediyesi’nin Edirnelilere bilim ve kültür hizmeti olan Edirne Akademi’nin ücretsiz eğitimlerine katılmak isteyenler www.edirne.bel.tr internet adresinden veya Eski Vali Konağı’ndaki Edirne Akademi’ye şahsen başvuruda bulunabilir.