EDİRNE BELEDİYE BANDOSU'NDAN MORAL KONSERİ

Edirne Belediye Bandosu; Pazar Günü sokağa çıkan 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlar için Polis Parkı’nda konser verdi. Uzun bir aradan sonra canlı müzik dinleyen 65 yaş ve üstü vatandaşlar, 9/8'lik ezgilerle moral buldu; dans edip özgürlüğün tadını çıkarttı.

2020-06-08 07:09:19
EDİRNE BELEDİYE BANDOSU'NDAN MORAL KONSERİ

Edirne Belediye Bandosu , pazar günleri 14.00 ile 20.00 saatleri arasında sokağa çıkma izni bulunan 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlar için unutulmaz bir organizasyona imza attı. Özellikle 65 yaş ve üstü vatandaşların tercih ettiği, kent merkezinde bulunan Polis Parkı’na giden bando ekipleri hem nostaljik hem de Trakya yöresine özgü 9/8'lik parçalar çalındı.

65 yaş ve üstü kişiler, uzun süre sonra canlı müzik dinlemenin keyfini yaşayarak moral buldu.  Vatandaşlar sosyal mesafe ve maske kurallarına uymayı da ihmal etmedi.

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu da “Edirne Belediyesi olarak burada bandomuzla beraber müzik ziyafeti veriyoruz. Aynı zamanda maske ve dezenfektan dağıtıyoruz” diye konuştu.

COVİD-19 süresi boyunca çok önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Tanrıkulu, “Müzikle bir destek ve moral verelim istedik. Neden müzikle 9/8'likle moral veriyoruz? İmmün sisteminin dayanıklı olması için bazı donelere ihtiyaç var. Beslenme, temiz hava ve en önemlilerden biri de moral. İşte bu immün sistemini yükseltip moral vermek için de 65 yaş üstü sokağa çıktığı zaman onlara 9/8'lik ritimlerimizle destek veriyoruz. Yani moral olarak da yüksek olan insanlar bu virüsü yenebilirler. Biz buna çok inanıyoruz” diye konuştu.