EDİRNE BELEDİYE BAŞKANI AV. FİLİZ GENCAN AKIN, MERKEZ MAHALLE MUHTARLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelerek kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Gencan Akın, göreve geldiği günden bu yana toplumun her kesimiyle yakın temas kurmayı önemseyerek, mahalle muhtarları ile yeniden bir araya geldi ve onların görüş ve önerilerini dinledi.

2024-07-26 11:33:52

Göreve geldiği günden bu yana toplumun her kesimiyle bir araya gelen Başkan Gencan Akın, mahalle muhtarları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı’nda düzenlenen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve 28 merkez mahalle muhtarı katıldı.

Toplantıda, mahalle muhtarlarına belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi veren Başkan Gencan Akın, ayrıca planlanan projeleri de paylaştı. Başkan Gencan Akın, mahallelerin ihtiyaçları ve vatandaşların taleplerine yönelik yapılması planlanan hizmetleri anlatarak, muhtarların bu konudaki önerilerini dinledi.

Başkan Gencan Akın, mahalle muhtarlarının, mahallelerine daha iyi hizmet sunabilmek için gösterdikleri özverili çalışmaları takdir ettiğini belirterek, onların toplumun nabzını tutan önemli temsilciler olduğunu vurguladı. Muhtarlarla iş birliğini güçlendirerek, mahallelerin sorunlarına hızlı ve etkili çözümler üreteceklerini ifade eden Başkan Gencan Akın, "Mahalle muhtarlarımızın gayretli çalışmaları sayesinde mahallelerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı hedefliyoruz. Birlikte yapacağımız çalışmalarla Edirne’mizi daha da güzelleştireceğiz" dedi.

Toplantı, muhtarların görüş ve önerilerini aktarmalarıyla sona erdi. Başkan Gencan Akın, mahalle muhtarlarının dile getirdiği konuların takipçisi olacaklarını belirterek, her zaman onların yanında olacaklarını ifade etti.