EDİRNE BELEDİYE BAŞKANI AV. FİLİZ GENCAN AKIN, SODEMSEN DİSİPLİN KURULU’NA SEÇİLDİ!

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) ve Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN) 3. Olağanüstü Genel Kurulu Toplantılarına katıldı. Toplantılarda Divan Başkanlığı görevini yürüten Başkan Gencan Akın, Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası’nın (SODEMSEN) disiplin kurulu üyeliğine seçildi.

2024-05-28 15:53:44

2011 yılında kurulan, 96 üyesi ile yaklaşık 23 milyon kişilik temsil kapasitesine sahip olan Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı ve Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası 3. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirildi.

Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN) 3. Olağanüstü Genel Kurulu’nda seçilen yeni yönetimde Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın da yer aldı. Başkan Gencan Akın, disiplin kurulu üyeliğine seçildi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Kırkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin,  Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Oktay Aksu, Bornova Belediye Başkanı Ömer Ekşi ve Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz yeni yönetim kurulu üyeleri olarak seçildi.

Denetim Kurulu ise Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu oldu.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu ise Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın ile birlikte disiplin kurulu üyesi olarak seçildi.

Gerçekleştirilen Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası 3. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda görev alan Belediye Başkanları 2027 yılına kadar görev yapacak.