EDİRNE BELEDİYE BAŞKANI AV. FİLİZ GENCAN AKIN, VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Kıyık Caddesi’nde hizmet veren esnafları ziyaret etti ve mahalle sakinleriyle kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Başkan Gencan Akın, burada yaptığı konuşmada “Bu kent hepimizin ve bu kenti hep birlikte yöneteceğiz. Belediye olarak her daim sizlerin yanında olacağız. Bu kentin mutluluğu ve huzuru için buluşmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

2024-07-25 14:43:05
EDİRNE BELEDİYE BAŞKANI AV. FİLİZ GENCAN AKIN, VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Kıyık Caddesi esnafını ziyaret etti ve mahalle sakinleriyle kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Belediye Meclis Üyesi Bedrettin Kapu’nun kahvehanesinde düzenlenen kahvaltı organizasyonuna, Başkan Gencan Akın, CHP Edirne İl Başkanı Av. Harika Taybıllı, CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, belediye meclis üyeleri, vatandaşlar ve esnaflar katıldı.

Başkan Gencan Akın, kahvaltı sırasında esnaf ve mahalle sakinleriyle samimi bir ortamda sohbet etti. Vatandaşların taleplerini, ihtiyaçlarını ve önerilerini tek tek dinleyen Başkan Gencan Akın, planlanan projeler hakkında vatandaşlara bilgi vererek, bu projelerin sağlayacağı faydalar konusunda açıklamalarda bulundu.

Başkan Gencan Akın, bu tür organizasyonların, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmak, onların sorunlarını anlamak ve etkili çözümler üretmek açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Sivil Toplum Kuruluşlarıyla gerçekleştirilen toplantılarda, halka yönelik olarak gerçekleştirilen anketlerde ve buluşmalarda iletilen görüş ve önerilerin, ciddiyetle değerlendirildiğini ve bu geri bildirimlerin belediye çalışmalarında belirleyici rol oynadığını sözlerine ekleyerek “Bu kent hepimizin ve bu kenti hep birlikte yöneteceğiz. Belediye olarak her daim sizlerin yanında olacağız. Bu kentin mutluluğu ve huzuru için buluşmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Kahvaltı organizasyonu ardından Kıyık Caddesi’ndeki esnafları ziyaret eden Başkan Gencan Akın, bol kazançlar ve hayırlı işler diledi. Zorlu ekonomik koşullarla boğuşan esnafların yanlarında olduğunu belirtti.

Sonrasında 01.01.1945 Bulgaristan Selvi doğumlu Emine Zeytin’in evine misafir olan Başkan Gencan Akın, “Kıyık Caddesi'nde ikamet eden 1945 doğumlu değerli büyüğümüz Emine Teyzemizi ziyaret ettik. Başımızın tacı olan büyüklerimizin bize kattığı değerleri bir kez daha hissettik. Emine Teyzemize sağlıklı ve mutlu uzun ömürler diliyor, bizlere evini açtığı için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.