EDİRNE BELEDİYE BAŞKANI AV. FİLİZ GENCAN AKIN’DAN AŞURE İKRAMI

Edirne Belediye Başkanlığı, Muharrem ayının 10. Gününde kutlanan Aşure Günü sebebiyle aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Saraçlar Caddesi'nde gerçekleştirilen aşure dağıtımına katılan Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, burada vatandaşlarla bir araya gelerek samimi sohbetler etti ve aşure ikramında bulundu.

2024-07-16 14:56:24
EDİRNE BELEDİYE BAŞKANI AV. FİLİZ GENCAN AKIN’DAN AŞURE İKRAMI

Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen Aşure dağıtımı, kentin en işlek noktası olan Saraçlar Caddesi’nde gerçekleştirildi. Burada gerçekleştirilen dağıtıma katılan Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Gencan Akın, Aşure Günü vesilesiyle tüm Edirnelilere seslenerek, bu anlamlı günün huzur, bolluk ve bereket getirmesini diledi. Aşurenin kardeşlik ve dayanışmanın sembolü olduğunu vurgulayan Başkan Gencan Akın, bu tür etkinliklerin toplumsal bağları güçlendirdiğini ifade etti ve tüm hemşehrilerinin Muharrem Ayı’nı kutlayarak bu güzel geleneği her yıl devam ettireceklerini belirtti.