EDİRNE BELEDİYE BAŞKANI AV. FİLİZ GENCAN AKIN’DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, “Yarınlarımızın temelini oluşturan babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor, aramızdan ayrılan tüm babaları rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

2024-06-14 14:32:32
EDİRNE BELEDİYE BAŞKANI AV. FİLİZ GENCAN AKIN’DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Babalar günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın,

“Hayatımızın her anında yanımızda olan, bize yol gösteren ve her türlü desteği sağlayan en değerli rehberlerimiz babalarımız…

Biliyoruz ki, bir babanın emeği ve çabası, çocuklarının başarısında ve mutluluğunda büyük bir paya sahiptir. Evlatlarının hayat yolculuğunda karşılaşabilecekleri engelleri aşmaları için ellerinden gelen gayreti gösteren, çocuklarını geleceğe en iyi şekilde hazırlayan babalarımıza özverisi ve sevgisi için minnettarız.

Varlığıyla içimiz ısıtan, güvenli limanımız, ilk kahramanımız babalarımızın en büyük sevinci, bizlerin başarısı ve mutluluğudur. Onların varlığının kıymetini bilmek sadece özel günlerde değil, her zaman onlara olan sevgi ve saygımızı göstermek bizlerin en önemli görevlerinden biridir. Çünkü geleceğe güvenle bakan her birimiz, babalarımızın fedakârlıkları sayesinde hayallerimizi gerçekleştirecek gücü ve cesareti bulabiliyoruz.

Bin bir emekle yetiştirdikleri evlatlarını vatan toprakları için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, yarınlarımızın temelini oluşturan babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor, aramızdan ayrılan tüm babaları rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm babalara evlatlarıyla birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.