EDİRNE BELEDİYE BAŞKANI RECEP GÜRKAN’IN BAYANLARA POZİTİF AYRIMCILIĞI HİÇ BİTMEYECEK

2015-06-02 10:09:18

Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Aile Danışmanlık Birimi tarafından, Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndaki kadınlara seminer verildi.

Edirne Belediye Başkanlığı’nın sosyal sorumluluk projeleri kapsamında sürdürülen madde bağımlılığı seminerleri, Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda kalan kadınlarla devam etti.

Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Aile Danışmanlık Birimi personeli Uzman Psikolojik Danışman Esra Selvi, Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda kalan kadınlarla bir araya gelerek, kadınların sorunlarını dinledi ve onlara psikolojik rehberlikte bulunarak madde bağımlılığı hakkında bilgilendirdi.

Uyuşturucu maddelerin maddi ve manevi zararlarından bahseden Selvi, “Uyuşturucu maddeler önce paranızı sonra özgürlüğünüzü ve en son da sağlığınızı elinizden alır” diye konuştu.