EDİRNE BELEDİYESİ GÜREŞÇİLERİ DERECEYLE DÖNDÜLER

Edirne Belediyesi Güreş Takımı; Çanakkale'nin Lapseki İlçesi’ne bağlı Çardak Beldesi’nde düzenlenen 285. Geleneksel Çardak Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde çeşitli dereceler elde etti.

2018-08-29 11:55:53
EDİRNE BELEDİYESİ GÜREŞÇİLERİ DERECEYLE DÖNDÜLER

Edirne Belediyesi güreşçileri; 26 Ağustos tarihinde Çardak Beldesi’nde düzenlenen “285. Geleneksel Çardak Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde” bir çok madalyanın ve derecenin sahibi oldu.  Edirne Belediyesi Güreş Takımı’ndan; Teşvik-1 Boyda Arda Bati 2’inci olurken, Tozkoparan-2 Boyu’nda Doğuş Pınarbaşı 3’üncülük madalyasının sahibi oldu. Yine Edirne Belediyesi sporcularından Atakan Makas Küçük Orta Küçük Boy’da birincilik kürsüsüne yükselirken, Muzaffer Caner Küçük Orta Küçük Boy’da 3.’lük madalyasının sahibi oldu.

Edirne Belediyesi Güreş Antrenörü Talat Çelik;  285. Geleneksel Çardak Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde bir çok boyda derece aldıklarını ifade ederek şunları kaydetti: “Ben Edirne Belediyesi Güreş Takımı antrenörü olarak elimden gelen her türlü katkıyı yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim. Belediye Başkanımız Recep Gürkan’ın destekleriyle katıldığımız güreşlerde farklı boylarda bir çok derece elde ediyoruz. Güreş takımımızın aldığı dereceler ve madalyalar Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan’ın sayesindedir. Başkanımıza ve bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz.”