EDİRNE BELEDİYESİ TOPLU SÖZLEŞMEYİ TÜM YEREL-SEN İLE YAPACAK

2015-06-02 10:12:18
EDİRNE BELEDİYESİ TOPLU SÖZLEŞMEYİ TÜM YEREL-SEN İLE YAPACAK

Edirne Belediye Başkanlığı ile Tüm Yerel-Sen Sendikası arasından Toplu Sözleşme imzalanacak.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Sendikalarımızla yaptığımız görüşmeler sonrasında, en fazla üyeye sahip olmasıyla birlikte Tüm Yerel-Sen Sendikası ile Toplu Sözleşmeye Ek Protokol imzalayacağız. Edirne Belediyesi olarak, tüm çalışanlarımızın daha iyi şartlarda görev yapmaları için uğraş veriyoruz. Bizler çalışanlarımızla bir bütün, bir ekibiz. Bu nedenle, halkımıza hizmet verirken, çalışanlarımızın huzurlu ve mutlu bir ortamda görev yapmalarına önem veriyoruz.” dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Doğan Koç’un da katılacağı Toplu Sözleşme Ek Protokol imza töreni 4 Haziran 2015 Perşembe günü saat 10.30’da, Edirne Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılacak.